.:: CATERING ::.

-

    W ramach udziału w projekcie "Wyższe kwalifikacje - lepsza perspektywa" realizowanym przez Starostwo Powiatowe w Żninie grupa młodzieży z Technikum Technologii Żywności uczestniczy w zajęciach pozalekcyjnych "Organizacja usług cateringowych".
    Uczestnicy projektu zapoznają się z zasadami związanymi z zakresem pracy na stanowisku organizator usług cateringowych. Poznają również wyposażenie technika i nowe trendy z zakresu usług gastronomiczno-cateringowych i hotelarskich.
    Dnia 22 lutego 2011 r. uczniowie uczestniczyli w wyjeździe do hotelu "Bulwar" do Torunia. Grupa zwiedzała luksusowy hotel oraz restaurację. Uczestniczyła w profesjonalnym pokazie zasad obsługi klienta. Ciekawą atrakcją dla młodzieży było wspólne przygotowanie posiłku "pod okiem" szefa kuchni, a potem wspólna degustacja. W eleganckiej restauracji.
    Wszyscy wrócili pełni wrażeń i zadowoleni z wyjazdu.

 

 

 

 

 

 

 

-